PROFILE PICTURE





Jmenuji se Dara a jsem certifikovanou lektorkou jógy.
S jógou jsem se poprvé setkala před více než deseti lety a byla to láska na první usednutí na podložku.
Své lekce vedu v klidnějším i dynamičtějším tempu a zaměřuji se hlavně na vinyasu, zdravá záda a jin jógu...Na lekcích mám ráda voňavé olejíčky, příjemnou hudbu a světlo svíček. Aktivně přispívám články do časopisu Jóga Dnes. Potkat se spolu můžeme v Energy Studiu v Praze, v butikovém studiu SouLadronka a také na lekcích v penzionu Na Kmíně.

{Aktuálně}

15.3.2024 Dvě speciální lekce v Souladronce: 17.15 -18.30 jin jóga & 18.45 - 19.45 jóga ve tmě! Rezervace v rozvrhu na webu studia. Těším se na vás!

Jin & Jang víkend s Pájou a Terkou v Komařicích


Můj první jógový víkend...a nemohla jsem si vybrat lépe! Dvě úžasné lektorky Pája a Terka, jin a jang. Pohádkové místo Rezi.Dance v malé vesničce Komařice a Markétka s Alešem, kteří se o nás krásně starali. Víkend plný jógy, radosti, smíchu, relaxu, dobrého jídla deště (který ještě víc zdůrazňoval útulnost a teplo jedinečně zrekonstruovaného stavení)... Stále jsem plná dojmů z místa, které mne naprosto okouzlilo a tak jsem se rozhodla vám Rezi.Dance v lese přiblížit v malém reportu z víkendu, na který jsem vyrazila s mojí kamarádkou a lektorkou jógy Jančou.


Nemohla jsem se vynadívat, všude tolik detajlů a dekorací... Celý interiér je vzdušný a prosvětlený a hned jak do něj vstoupíte, cítíte se jak v jiném světě.


Pokojíčky jsou naprosto dokonalé. Postel a matrace přesně jak má být a ráno vás uvítá světlem, které proudí do místnosti a cvrlikotem ptáčků. Nás o víkendu probouzely taky kapky deště a byla to pecka.


Sledujte ty kohoutky! A ty dlaždičky...a ty žárovky....prostě aaaach, krása nesmírná!


Venku se dá relaxovat na dvorku s houpacími sítěmi a lehátkami nebo na dřevěné terásce, kde se dá krásně opalovat.


A tady jsme jógovaly! Světlý, čistý prostor...naprosto úžasné!


Nebudu lhát, celý víkend se také nesl ve znamení jídla. A nedovedete si představit, jaké dobroty pro nás Markétka s Alešem uvařili. Všechno bylo vynikající a nevím, jak to dělají, ale všechna jídla byla dochucená přesně tak akorát a neskutečně lahodná. Jsou to kouzelníci!


Janička potvrdí, že to byla lahoda.


Povídaly jsme si, smály se, četly, relaxovaly...


Na okna bubnoval déšť a že ho o víkendu bylo!


Ta usměvavá kráska je Markétka, která spolu s Alešem Rezi.Dance v lese vlastní.


Okolí je nádherné, všude plno zeleně, zvířat, klidu...perfektní místo na procházky.


Lekce jógy, které pro nás Pája s Terkou připravily byly relaxační i náročné. Zažily jsme výzvy i meditace, ale hlavně plno radosti a štěstí.


Terka a Pája, dvě lektorky, které se skvěle doplňují, které mám moc ráda a jsou pro mne velkou inspirací. Musíte je prostě zažít!


Děkuji ze srdce za krásný a naplněný víkend!


© Dara Rakovcik - Lektorka jógy - Praha | Yoga teacher - Prague • Theme by Maira G.